Collagen in prijateljičin nasvet, zakaj je dober

Prijateljica je že vrsto let lastnica kozmetičnega salona. Ponuja širok spekter storitev ter kozmetičnih produktov. Zadnje čase njene stranke sprašujejo po izdelkih, ki vsebujejo collagen, saj želijo ohraniti mladostniški videz. Podala se je na lov za najboljšimi produkti, ki vsebujejo collagen, saj je svoje stranke želela zadovoljiti. Podkovala se je tudi v novih tehnikah obrazne masaže in tako ustvarila nov paket. Na njeni spletni strani je objavila novico in nove stranke so se začele kar vrstiti.

Tudi sama sem že v letih in želela sem preizkusiti masažo obraza in nove kreme. Pred masažo sem se pozanimala, kaj lahko še sama naredim, da bo moja koža ohranila mladostniški videz. Na spletu sem zasledila, da je collagen ena izmed najbolj zastopanih beljakovin v našem telesu in, da obstaja kar 28 vrst kolagena. Odločila sem se, da bom nekaj več pozornosti posvetila svojemu zdravju in videzu. 

Na dan masaže sem se z vesejem odpravila v salon in komaj čakala, da collagen v kremah vstopi v mojo kožo. Z novo tehniko masiranja je krema globlje prodrla v kožo na mojem obrazu. Ko je zaključila, sem se počutila veliko bolje, saj sem vedela, da sem naredila nekaj dobrega zase. Odpravila sem se v trgovino z zdravo prehrano in vprašala za nasvet. Iskala sem collagen v obliki prehranskega dodatka. Prodajalka mi je pokazala produkte v različnih oblikah, in sicer:

  • Prahu
  • Tabletah
  • Tablicah
  • Kapsulah

Povedala sem ji, da bi rada collagen dodajala v svoje smutije in svetovala mi je tistega v prahu. Odnesla sem ga domov in še isti dan pripravila sadni smuti. Na masažo sem hodila vsaka dva tedna, se redno ukvarjala z lažjo telovadbo in pazila na prehrano. Nasplošno se je moje počutje izboljšalo, predvsem pa sem bila zadovoljna ker sem opazila, da collagen pozitivno vpliva na videz moje kože.